İmamoğlu durmuyor: Eski başkanlarla 'değişim yemeğine' çıktı

Zoom üzerinden 'gizli' değişim toplantısı yapan ve bir katılımcının kayda aldığı görüntüleri paylaşmasıyla uzun süre krize neden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu defa da Beylikdüzü'nde 'değişim yemeği' yediği öğrenildi. Söz konusu yemekte Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Murat Karayalçın'ın oluğu öğrenildi.

İmamoğlu durmuyor: Eski başkanlarla 'değişim yemeğine' çıktı

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından skandalların bitmediği CHP'de 'değişim' sesleri yükselmeye devam ediyor.

Partililerle 'gizli' bir Zoom toplantısı düzenleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantıya katılan bir kişinin kayda aldığı görüntüleri paylaşmasıyla yeni bir krize neden olmuştu.

Genel Başkanlık için çalışmalarına hız kesmeden devam eden İmamoğlu'nun bu defa da 'değişim yemeğine' çıktığı öğrenildi.

ESKİ GENEL BAŞKANLARI MASAYA TOPLADI

Barış Yarkadaş'ın aktardığına göre, İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile akşam saat 20.00 sıralarında Beylikdüzü'ndeki bir mekanda yemeğe katıldı.

10 AĞUSTOS'TA YAYINLAYACAK

Öte yandan İmamoğlu'nun 10 Ağustos'ta bir değişim manifestosu yayınlayacağı iddia edildi.

Söz konusu iddialar arasında CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da bu kadroya katılacağı yer aldı.

Sağlıkta ikinci 'Beyaz Reform' dönemi başladı Skandal paylaşım! Esenyurt saldırısını bakın nasıl verdiler... CHP hangi kanala ayda ne kadar para aktardı? Düğünde damada tasma takıp gezdirdi!