Zonguldak'tan bir kötü haber daha! Cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberleri... Zonguldak'ta batan gemideki kayıp mürettebattan acı haber geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 9 kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ederken bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. İşte detaylar...

Zonguldak'tan bir kötü haber daha! Cansız bedenine ulaşıldı
  • Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki yük gemisinin batmasında kaybolan 12 Türk vatandaşından birinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Karadeniz'den bir kötü haber daha geldi.

Zonguldak'tan bir kötü haber daha! Cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 1

AFAD ACI HABERİ DUYURDU

  • Zonguldak'taki felaket sonrası AFAD açıklamada bulundu.

Zonguldak'tan bir kötü haber daha! Cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 2

19 Kasım'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan yük gemisinde kaybolan 11 vatandaşımızı arama çalışmaları sonucunda bugün bir vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır.
Kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam ediyor.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Zonguldak'tan bir kötü haber daha! Cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 3

  • Kayıp 9 kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ederken bir acı haber daha geldi. AFAD, arama-kurtarma çalışmalarında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

  • AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
19 Kasım’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan yük gemisinde kaybolan 11 vatandaşımızı arama çalışmaları sonucunda bir vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır. Kayıp 8 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel Ekiplerimiz tarafından havada, karada ve denizde arama kurtarma ve alan tarama şeklinde gece gündüz devam ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
68 ilde bin 129 kişi gözaltına alındı Yargı raporu hazırlandı mı? Gazze'de ateşkese saatler kaldı Depreme canlı yayında yakalandılar