Zonguldak Ereğli halkı heyelan ve su baskınları mücadele ederken CHP'li Belediye Başkanı konser verdi

Zonguldak Ereğli'deki yoğun yağış nedeniyle meydana gelen su baskınları ve heyelan CHP belediyesi tarafından adeta görmezden gelindi. Ereğli halkı 2 gündür yaşam mücadelesi verirken, 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali ertelenmeyerek Melek Mosso ve Köfn konseri verildi. Halk CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a 'biz canımızla uğraşıyoruz sen hala konser, etkinlik peşindesin' ifadeleriyle tepki gösterdi.

Zonguldak Ereğli halkı heyelan ve su baskınları mücadele ederken CHP'li Belediye Başkanı konser verdi

Karadeniz'deki sel felaketleri Türkiye'nin yüreğini yakarken, Zonguldak Ereğli Belediyesi yaptığı konser etkinliğiyle tepki çekti. Zonguldak'ın Ereğli ve Devrek güzergahında su taşkınları ve heyelan nedeniyle yaşam olumsuz etkilenirken, Ereğli Belediyesi Melek Mosso ve Köfn konseri düzenledi.

Zonguldak Ereğli su baskını
Zonguldak Ereğli su baskını

POTBAŞI-BÖLÜCEK MEVKİİ SULAR ALTINDA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan şiddetli yağış nedeniyle taşkınlar oluştu. Potbaşı-Bölücek mevkiinde sular altında kalan ev ve iş yerleri görüntülendi.

zonguldak potbaşı bölücek mevkii su baskını
Zonguldak Potbaşı-Bölücek mevkii su baskını

CHP BELEDİYESİNE KONSER TEPKİSİ

Ereğli halkı, 2019'daki yerel seçimlerde yüzde 52,52 ile CHP'yi tercih etmişti. CHP'li Belediye Başkanı vatandaşın zor gününde su baskınları ve heyelan ile mücadele etmek için bölgeye gitmek yerine Melek Mosso konseri düzenledi.

Ereğli melek mosso konseri
Ereğli'de Melek Mosso konseri

Zonguldak halkı su baskınları ve heyelanlarla uğraşırken, Ereğli Belediyesi'nin Melek Mosso ve Köfn konseri düzenlemesi tepki çekti.

Ereğli'de köfn konseri
Ereğli'de köfn konseri
MSB: 2 terörist etkisiz etkisiz hale getirildi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Bakanlar afet bölgesinde CHP'li Bülent Kuşoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!