Zenginlerin en çok tercih ettiği şehirler açıklandı: Listede Türkiye de var

İngiltere merkezli bir İngiliz yatırım göçü danışmanlık şirketinin yayımladığı verilere göre dünya çapında 100 milyon dolar üzerinde servete sahip 29 bin 350 kişi bulunuyor. Bu 29 bin süper zenginin en çok tercih ettiği 20 şehir açıklandı. Raporda listeye giremeyen ancak izlenecek şehirler arasında İstanbul 22. şehir oldu.

Zenginlerin en çok tercih ettiği şehirler açıklandı: Listede Türkiye de var
  • Milyonerlerin en çok tercih ettiği şehirlerin sıralandığı raporda İstanbul 61 kişi ile izlenecek şehirler arasında yer aldı.

Zenginlerin en çok tercih ettiği şehirler açıklandı: Listede Türkiye de var - Resim : 1

  • Henley & Partners ve New World Wealth tarafından hazırlanan araştırmaya göre dünya çapında 100 milyon dolar üzerinde servete sahip 29 bin 350 kişi bulunuyor. Bu kişilerin en çok tercih ettiği 20 şehir ise açıklandı.

Zenginlerin en çok tercih ettiği şehirler açıklandı: Listede Türkiye de var - Resim : 2

  • Listede New york, San Francisco, Los Angeles, Londra, Pekin, Singapur Şangay, Hong Kong, Şikago, Paris, Tokyo, Houston, Cenevre, Bombay, Dubai, Moskova, Sidney Zürih, Toronto ve Seul yer aldı.

Zenginlerin en çok tercih ettiği şehirler açıklandı: Listede Türkiye de var - Resim : 3

  • İstanbul ise 61 multi milyoner ile 22. sırada izlenecek şehir olarak yer aldı.
Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü paylaştı 16 ilin valisi değişti Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi Irak'ın kuzeyine hava harekatı