Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü paylaştı

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayın programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile imzaladığı protokolü reddetti. Özdağ'a İçişleri Bakanlığı vaadinde bulunmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu'na yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdağ, Kılıçdaroğlu ile arasındaki protokole ait görüntüleri paylaştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü paylaştı
  • CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon programına konuk olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.
  • 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ittifak yapan ve bu ittifak dahilinde Özdağ ile bir protokol imzalayan Kılıçdaroğlu, aradan geçen bir buçuk seneden sonra, Ümit Özdağ ile imzaladığı protokolü reddetti.
  • Kılıçdaorğlu, Özdağ'a İçişleri Bakanlığı vaadinde bulunmadığını iddia etti.
  • Aynı zamanda kendi isteğiyle aday olmadığını da iddiaları arasına ekleyen Kılıçdaroğlu, "6'lı masa zorla beni aday yaptı" dedi.

ÖZDAĞ PROTOKOLÜ PAYLAŞTI

  • Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından, Ümit Özdağ sosyal medya hesabı X üzerinden Kılıçdaroğlu ile kendisi arasında imzalanan protokolü yayınladı.
  • Özdağ "Kemal Kılıçdaroğlu'nun inkar ettiği protokoller. İnanılır gibi değil." dedi.
  • Protokolde, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde Ümit Özdağ ve Zafer Partisi'ne İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere toplam üç bakanlık sözünün verildiği görüldü.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü paylaştı - Resim : 1

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü paylaştı - Resim : 2

16 ilin valisi değişti Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi Irak'ın kuzeyine hava harekatı 'Emeklilerin hesaplarına inceleme başlatıldı' iddiaları