Yusuf Ziya Gümüşel kimdir, kaç yaşında? Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel hayatı

Yusuf Ziya Gümüşel ismi son zamanların en çok konuşularından. Hira Vakfı kurucusu olan Yusuf Ziya Gümüşel'in hayatı, bugün gözaltına alınması ile yine merak konusu oldu. Peki, Yusuf Ziya Gümüşel kimdir, kaç yaşında?

Yusuf Ziya Gümüşel kimdir, kaç yaşında? Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel hayatı

Gündemin en çok konuşulan ismi olan Yusuf Ziya Gümüşel, bugün gözaltına alındı. Hira Vakfı Kurucusu olan Yusuf Ziya Gümüşel'in altı yaşındaki kızını evlendirmesi davasında gözaltına alınması ile Yusuf Ziya Gümüşel kimdir, kaç yaşında, nereli merak ediliyor.

YUSUF ZİYA GÜMÜŞEL KİMDİR?

Aslen Sakaryalı olan Yusuf Ziya Gümüşel 1963 tarihinde doğdu. Tarikatı yaymak için İstanbul Çengelköy’deki Hz. Hamza Cami Medresesi’ne gönderildi. 2006 yılında İstanbul Sancaktepe'de Hiranur Vakfı'nı kurdu. Yusuf Ziya Gümüşel, Hiranur Vakfı'nın onursal başkanıdır.

HİRANUR VAKFI

Yusuf Ziya Gümüşel 2006 yılında İstanbul Sancaktepe'de Hiranur Vakfı'nı kurmuştur. Hiranur Vakfı, Türkiye'de adı en çok duyulan dinsel yapılanmalardan biri olan İsmailağa cemaatine bağlıdır.

kimdir
Saraçhane nerede, nasıl gidilir? Milli Savunma Bakanlığı son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı Dünya kupası sonrası Fransa sokakları karıştı!