Yunan adalarında Türk turistlere vize kolaylığı ne zaman başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan Göç Bakanı Dimitris Kairidis, Türkiye ile yapılan anlaşma gereğince bir hafta vizesiz ziyaret edilebilecek adaları açıklamıştı. Yunan adalarına ne zaman vizesiz olarak seyahat edebileceğini merak eden vatandaşlar için heyecanlandıran açıklama geldi. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türk turistlerin mart ayından itibaren Yunan adalarına vizesiz bir şekilde seyahat edebileceklerini söyledi.

Yunan adalarında Türk turistlere vize kolaylığı ne zaman başlıyor?
  • Ege Denizi'nin kuzeyinden en güneyine kadar 10 Yunan adası, Türkler tarafından vizesiz seyahat edilebilecek.
  • Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda, düzenlemenin sadece yaz mevsiminde değil tüm sene boyunca geçerli olacağı bilgisi verildi.

Yunan adalarında Türk turistlere vize kolaylığı ne zaman başlıyor? - Resim : 1

ADALARDA TÜRK TURİSTLERE VİZE KOLAYLIĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

  • Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin son dönemde normalleştiğini vurgulayan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türk turistlere 10 adaya girişte vize kolaylığı sağlanacak uygulamanın marttan itibaren başlayacağını aktardı.

Yunan adalarında Türk turistlere vize kolaylığı ne zaman başlıyor? - Resim : 2

  • Miçotakis, "10 ada, anlaşmadan hem tüm ilkbahar hem de tüm yaz boyunca faydalanacak ve bu anlaşmanın sürekli olacağına inanıyorum." dedi.

Yunan adalarında Türk turistlere vize kolaylığı ne zaman başlıyor? - Resim : 3

  • Türkiye ile Yunanistan arasındaki ticaretin artırılması için iki ülke arasındaki diyaloğun geliştirildiğini ifade eden Miçotakis, düzensiz göçmen sorununda da iki ülke arasındaki işbirliğinin geliştiğini söyledi.
Türk ordusu dünyanın en güçlüleri arasında CHP'den Hatay skandalı! Sıcak hava balon turları rüzgar nedeniyle iptal edildi Şehir Hatları’nın kadın müdürü Üsküdar’da yarışacak