Yılbaşında toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

Yılbaşında toplu ulaşım ücretsiz olacak mı? Yeni yıla girmeye iki gün kala vatandaşlar, resmi bayram olan 1 Ocak 2023 Pazar günü toplu ulaşımın ücretsiz olacak mı merak ediyor. İETT, yılbaşında ücretsiz seyahat için şart koştu. İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

Yılbaşında toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

Yılbaşı sonrasında yeni yılın ilk gününde toplu ulaşımı bazı vatandaşlarımız kullanacak. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Marmaray, İzban, Başkentray yılbaşında ücretsiz olduğu açıklandı. İETT, sosyal medya hesabından hatırlatma yaptı ve kişileştirme yapmayanların yararlanamayacağını açıkladı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu ulaşım ücretsiz mi olacak?

1 OCAK 2023'TE TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla sadece İstanbul değil, Ankara ve İzmir'de de ulaşım bedava olacak. Marmaray, İzban, Başkentray yılbaşında ücretsiz olacak.

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

İETT, Twitter'dan yaptığı paylaşımla 1 Ocak Pazar günü toplu taşımayı kullanacak vatandaşları uyardı. İETT "1 Ocak Pazar yılbaşı günü sadece kişiselleştirilmiş @istanbulkart sahipleri, entegrasyona dahil olan toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli kabul Savcılık İmamoğlu davasında hata var dedi Staj girişi EYT başlangıç tarihi sayılacak mı? Fincancı'nın tutukluluk hali devam edecek