Yetim Vakfı'nın yeni genel merkezi hizmete açıldı

İstanbul'da, Yetim Vakfı'nın yeni genel merkez binası açılış töreni düzenlendi. Yetimlere yönelik önemli projeler hayata geçirilecek.

Yetim Vakfı'nın yeni genel merkezi hizmete açıldı

İstanbul'da, Yetim Vakfı tarafından hayata geçirilen yeni genel merkez binası, törenle açıldı. Açılış etkinliği, Fatih bölgesinde bulunan binada, Kuveyt Uluslararası İslami Yardımlaşma Örgütü ve Kuveytli bağışçıların destekleriyle gerçekleştirildi.

TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR

Tören, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve Türkiye ile Kuveyt'in milli marşlarının çalınmasıyla devam etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bakanlığımız, yetim ve öksüzlerin desteklenmesi yönünde önemli çalışmalar yürütmektedir. Yetimlere ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz," ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VALİSİ'NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Davut Gül, yaptığı konuşmada, "Yetimler, Hz. Peygamber'in emaneti olarak bizler için büyük bir öneme sahiptir. Bu yıl da devam eden 'Bir Çocuk Bir Dilek' projemizle, yetimlerin dileklerini yerine getireceğiz," dedi.

YARDIMLARI SINIRLARI AŞIYOR

Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, Türkiye'nin dışında çok sayıda ülkede de yetim ve öksüz çocuklara yardım ulaştırdıklarını vurguladı. Kuveyt Uluslararası İslami Yardımlaşma Örgütü Başkanı Dr. Abdullah Matuk ise yeni binanın, yetimlerin eğitimleri ve gelecekleri için önemli bir yer olacağını ifade etti.

AÇILIŞTA TEŞEKKÜRLER SUNULDU

Açılış töreninde, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turhan ve İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım da konuşmalarında katkı sunan herkese teşekkür etti. Törende, katılımcılar kurdele keserek yeni binanın açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Fatih'te, Kuveyt Uluslararası İslami Yardımlaşma Örgütü ile Kuveytli bağışçıların...

İstanbul Fatih'te, Kuveyt Uluslararası İslami Yardımlaşma Örgütü ile Kuveytli bağışçıların desteğiyle yenilenen Yetim Vakfı'nın yeni genel merkez binası törenle açıldı.

Antalya'da otomobil ile motosiklet çarpıştı Aydın'da FETÖ Şüphelisi Tutuklandı Antalya'da bıçaklı saldırı Kahramanmaraş'ta Tarihi Bir Keşif