Van'da Kaybolan Üniversite öğrencisi için eşarp bulundu

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'e ait olduğu düşünülen eşarp, arama çalışmalarında bulundu.

Van'da Kaybolan Üniversite öğrencisi için eşarp bulundu

ROJİN KABAİŞ'TEN HABER ALINAMIYOR

Van'da, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'den bu yana kayıp. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini bildiren Kabaiş'ten bir daha haber alınamadı.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Rojin Kabaiş için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sahil Güvenlik, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Van Gölü'nde su altı görüntüleme cihazları kullanarak incelemelere devam ediyor.

KIYIDA EKİPLERİN ÇABASI

Kıyıda görevli ekipler, sahil boyunca yerleşim yerlerini, metruk yapıları ve sazlık alanları kontrol ederek kayıp öğrenciyi bulmak için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bu kapsamda, kıyıda gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında çabalar bir sonuç verdi.

 

EŞARBIN BULUNUŞU

ARAMA ÇALIŞMALARINDA, KA

baiş'e ait olduğu değerlendirilen bir eşarp, Bardakçı Mahallesi yakınlarında Van Gölü sahilinde bulundu. Eşarp, yapılan incelemeden sonra İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince muhafaza altına alındı.

AİLEYLE İLETİŞİM SAĞLANACAK

Bulunan eşarbın Kabaiş'e ait olup olmadığını belirlemek için aileye gösterileceği öğrenildi. Kayıp öğrencinin bulunması için arama çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında, öğrenciye...

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında, öğrenciye ait olduğu değerlendirilen eşarp bulundu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Türkmenistan'a ulaştı Dana etinden daha pahalı olan domuz eti neden kullanılıyor? Türkiye ve Arnavutluk Arasında Stratejik İlişkiler Bakanlık sahte balları da ifşa etti