Üsküdar'da Gazze'ye Destek Mitingi

İlim Yayma Cemiyeti ve İMH, Gazze işgali için 6 Ekim'de İstanbul'da büyük bir miting düzenliyor.

Üsküdar'da Gazze'ye Destek Mitingi

İlim Yayma Cemiyeti ve İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) tarafından organize edilen miting, Gazze'deki işgalin 1. yılı anısına, 6 Ekim Pazar günü Üsküdar'da gerçekleşecek. Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte düzenlenecek mitinge herkes davetli.

İnsani Bir Görev Olarak Gazze'ye Destek

Toplantıda konuşma yapan İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Gazze'deki soykırıma dikkat çekerek, "Bu vahşete sesimizi yükseltmek, haksızlığa karşı durmak insanlık görevidir" dedi. Tülün, tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak bu direnişe destek vermek için saat 14.00'te Üsküdar'da buluşacaklarını vurguladı.

"Dünyaya Haykıracağız!"

Tülün, güçlü bir sesle Gazzelilere destek olacaklarını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi Netanyahu'nun durdurulması gerekiyor. Bu zulmün durdurulması için dünya aktif rol almalı" ifadelerini kullandı.

Büyük Katılım Bekleniyor

İMH Başkanı Kemal Özden, İstanbul'daki mitinge büyük bir ilgi olacağını kaydederek, "Gazzeli kardeşlerimizin sesi olmak için meydanlarda olacağız. Tüm İstanbulluları bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Mitingde çeşitli etkinlikler, ezgiler ve Gazze’nin yaşadığı sıkıntıları duyurmak amacıyla hazırlanan aktiviteler gerçekleştirilecek.

Filistin'e Destek Platformu öncülüğünde İlim Yayma Cemiyeti ile İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH)...

Filistin'e Destek Platformu öncülüğünde İlim Yayma Cemiyeti ile İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH), Gazze'deki işgalin 1. yılı kapsamında 6 Ekim’de pazar günü Üsküdar'da düzenlenecek mitinge herkesi davet etti. İMH Başkanı Kemal Özden, açıklamalarda bulundu.

Bursa Emniyet Teşkilatına Araç Desteği İsrail'in Saldırılarına Tepki Cumhurbaşkanı TEKNOFEST'te Bosna Hersek'te Sel Felaketi: 4 Kentte Zarar Gördü