Ümit Özdağ'ın LGBT açıklaması yeniden gündem oldu! Bu tercihe devletin de bir şey söyleme hakkı yok

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın LGBT hakkında yaptığı açıklama yeniden gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşım rekoru kıran videoda Ümit Özdağ LGBT hakkında, "Hiçbir şey söyleme hakkımız yok. Bu bir tercih. Bu tercihe devletin de bir şey söyleme hakkı yok" şeklinde konuşması dikkat çekti.

Ümit Özdağ'ın LGBT açıklaması yeniden gündem oldu! Bu tercihe devletin de bir şey söyleme hakkı yok

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 8 ay önce SlotMedia adlı Youtube kanalında yaptığı LGBT yorumu yeniden gündem oldu.

Ümit Özdağ'dan LGBT hakkında flaş sözler
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan LGBT hakkında flaş sözler

Özdağ'a daha önce LGBT hakkında her hangi bir açıklamasının olmadığı söylendi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da bu söylem üzerine, LGBT'ye karışma hakkının kimsede olmadığını söyledi.

Ümit Özdağ'ın LGBT açıklaması yeniden gündem oldu! Bu tercihe devletin de bir şey söyleme hakkı yok - Resim : 2

Özdağ yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey söyleme hakkımız yok. Bu bir tercih. Bu tercihe devletin de bir şey söyleme hakkı yok. Kişilerin de müdahil olma hakkı yok." ifadelerine yer verdi.

LGBT savunması yapan Özdağ, "Neden engelleyelim? Anayasa'da yazıyor." şeklinde konuştu.

Türkiye'den Irak'a kritik ziyaret "İBB Başkanlığına aday" iddialarına cevap! Bakan Şimşek'in ziyaret ettiği esnaf o anları anlattı Yozgat'ta facia! Bu yapılsaydı daha az can kaybı yaşanırdı