Ümit Özdağ, devlet içinde paralel yapı mı kuruyor? Hasan Basri Akdemir'den 'Köşe Videosu'nda açıklamalar

Hasan Basri Akdemir, Haberet Youtube kanalında yayınlanan 'Köşe Videosu'nda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Yetiştirdiğim emniyet ve istihbarat elemanları bana bilgi aktarıyor." sözlerini değerlendirdi. Akdemir, "Bu, devlet içinde bir paralel yapılanma değil midir?" dedi.

Haberet Youtube kanalında yayınlanan 'Köşe Videosu'nda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Yetiştirdiğim emniyet ve istihbarat elemanları bana bilgi aktarıyor." sözlerini değerlendiren Hasan Basri Akdemir, "Bu, devlet içinde bir paralel yapılanma değil midir?" ifadelerini kullandı.

Hasan Basri Akdemir konu ile ilgili şunları söyledi;

"Sayın Özdağ’ın bir açıklaması çok dikkatimi çekti. Diyor ki, ‘Yetiştirdiğim emniyet ve istihbarat elemanları bana bilgi aktarıyor.’ Bu cümleye birkaç soru daha sormak gerekiyor.

Bu, devlet içinde bir paralel yapılanma değil midir?

Emniyet ve istihbarat elemanlarının size sağladığı bilgileri sadece sorunların çözümünde mi kullanıyorsunuz? İlgili makamlarla paylaşıyor musunuz? Yoksa bunlar üzerinden siyasi rant mı sağlıyorsunuz?

Bu gibi eski öğrencilerinizden yargıda da var mı?

Diyeyim ve bu konuyu kapatayım."

Kaymakam hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm oyunları senaryoları yırtıp attık MSB: 2 terörist teslim oldu Başörtülü kadının başını açmaya çalışan şahısa büyük tepki kamerada!