Ülkücü şehit Çakıroğlu’nun babasından İYİ Parti lideri Akşener’e: Benim oğlumun kanını kaç paraya sattınız?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz'in Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK terör örgütlü Nurullah Semo'ya burs vermesi ve Somu'nun bir akrabasının düğününe katılmasına Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu sert tepki gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve Müsavat Dervişoğlu’na “Yazıklar Olsun!” diyen acılı baba Çakıroğlu, “Benim oğlumun kanını kaç paraya sattınız?” diye sordu.

İYİ Parti’den İstanbul 3'üncü bölge 2’nci sıradan milletvekili adayı olan Seyithan İzsiz'in, Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK’lı Nurullah Semo'ya burs verdiğinin ve katil Semo'nun akrabalarının düğününe katıldığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, oğlunun katiline burs veren birinin milletvekili adayı yapılmasına adeta isyan etti.

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığının organize ettiği iftar programında şefer konuğu olarak katılan baba Çakıroğlu, İYİ Parti’den İstanbul 3'üncü bölge 2’nci sıradan milletvekili adayı olan Seyithan İzsiz'in, Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK’lı Nurullah Semo'ya burs vermesi ve katil Semo'nun akrabalarının düğününe katılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

"BENİM OĞLUMU SATTIN!"
İftara katılmadan önce şehit oğlunun kabrini ziyaret ettiğini söyleyen acılı baba, “Fırat’ın katiline, benim oğlumu katleden insana İYİ Parti İstanbul 3'üncü bölge 2’nci sıra milletvekili adayı Seyithan İzsiz denen adam burs veriyor. Buradan İyi Parti’ye sesleniyorum. Meral Hanım’a sesleniyorum. Ayağını denk alsın. Biz bu vatan için şehit veriyoruz. PKK’lı, HDP’li bir şahıstan acaba ne aldın ondan? Benim oğlumu sattın” dedi.

Çakıroğlu, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’na da tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

Kabre birlikte koyduk be Fırat’ı. Nasıl insansınız siz, nasıl kabul ediyorsunuz bu insanları? Milliyetçiyiz, ülkücüyüz diye geçiniyorsunuz. Buradan İYİ Parti’nin içindeki evlatlarıma sesleniyorum. Buna karşı çıkacaklar, biliyorum. Bunların Atatürk’le, ülkücülükle, milliyetçilikle işi kalmamıştır! CHP de buna dahildir.

 Ülkücü şehit Çakıroğlu’nun babasından İYİ Parti lideri Akşener’e: Benim oğlumun kanını kaç paraya sattınız? - Resim : 1



Kaynak: İHA

Barış Atay'dan tehdit dolu sözler Yerli gaz için gözler 20 Nisan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftar programında önemli açıklamalar Aksakal'dan Fatih Portakal'a olay sözler