Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun çocuğun başını açması tepki çekmişti! Fotoğrafla yanıt verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu dün deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında kürsü önünde duran bir çocuğun soğuktan üşüdüğü için taktığı şapkasını çıkardı. Görüntülerin tepki çekmesinin ardından Bakan Karaismailoğlu sosyal medya hesabından çocuk ile olan fotoğrafını paylaşarak "Efe ile aramızı kimse bozamaz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun çocuğun başını açması tepki çekmişti! Fotoğrafla yanıt verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu dün deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında kürsü önünde duran bir çocuğun soğuktan üşüdüğü için taktığı şapkasını çıkardı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun çocuğun başını açması tepki çekmişti! Fotoğrafla yanıt verdi - Resim : 1

"EFE İLE KİMSE ARAMIZI BOZAMAZ"
Tepkiler üzerine görüntülerde yer alan çocukla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Karaismailoğlu, "Efe ile aramızı kimse bozamaz" notunu paylaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun çocuğun başını açması tepki çekmişti! Fotoğrafla yanıt verdi - Resim : 2

Kaynak: AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ziyaretlerini sürdürüyor Bakanlık deprem bölgeleri için harekete geçti Depremden etkilenmeyen Erzin ilçesi hakkındaki bilgiler Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Marmara depremi için uyardı!