Uğur Dündar'dan Atatürk'ü ve Büyük Taarruz'u anmayan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Sözcükler yetersiz kalıyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümünü kutlarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuya ilişkin paylaşımda bulunmadı. Bu durum Gazeteci Uğur Dündar'ın tepkisine neden oldu. Uğur Dündar, "Hayal kırıklığımı anlatmakta sözcükler yetersiz kalıyor!" dedi.

Uğur Dündar'dan Atatürk'ü ve Büyük Taarruz'u anmayan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Sözcükler yetersiz kalıyor'

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yıl dönümü yurt genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞIMIYLA ANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Mücadele'nin kahramanlarını andı.

Erdoğan paylaşımında, "Aziz milletimizin istiklaline ve istikbaline olan sevdasını en güçlü şekilde gösteren, kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlanacağını müjdeleyen Büyük Taarruz'un 101'inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal'i ve Milli Mücadele'mizin kahraman tüm neferlerini şükranla yad ediyorum." dedi.

Uğur Dündar'dan Atatürk'ü ve Büyük Taarruz'u anmayan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Sözcükler yetersiz kalıyor' - Resim : 1

UĞUR DÜNDAR'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü için herhangi bir paylaşımda bulunmazken, Kılıçdaroğlu'nun bu tutumu Gazeteci Uğur Dündar tarafından eleştirildi.

Uğur Dündar'dan Atatürk'ü ve Büyük Taarruz'u anmayan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Sözcükler yetersiz kalıyor' - Resim : 2

Dündar, "Atatürk'ün kurduğu CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos'ta, aziz milletimizin istiklâlini kazanmasıyla sonuçlanacak Büyük Taarruz'u ve Atatürk'ü anmadı!" ifadelerini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞIMI ANLATMAKTA SÖZCÜKLER YETERSİZ KALIYOR"

Sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımına vurgu yapan Dündar, "Hayal kırıklığımı anlatmakta sözcükler yetersiz kalıyor!.." dedi.

Cüneyt Özdemir: 'İmamoğlu’nu överken baş tacı, Erdoğan’ı överken yalaka' Sabancı çiftinden iyi haber! Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert sözler Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e seçime ayrı girme cevabı