Twitter’da en çok izlenen video Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ videosu iddiası çürütüldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 19 Nisan'da paylaştığı ‘Alevi’ başlıklı videonun Twitter tarihinin en çok izlenen video olduğu iddia edilmişti. İddiaların asılsız olduğu, Twitter'da 130 milyondan fazla izlenen videoların bulunduğu ortaya çıktı.

Twitter’da en çok izlenen video Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ videosu iddiası çürütüldü

Kılıçdaroğlu, 19 Nisan’da Twitter’da ‘Alevi’ başlığıyla bir video yayınlamıştı.

Video, bugün itibariyle 29,8 milyon kez izlendi.

Söz konusu videonun Arjantinli futbolcu Lionel Messi’yle alakalı 26 milyondan fazla izlenen videodan daha fazla izlenerek dünyanın en çok izlenen Twitter videosunu olduğu iddia edilmişti.

Teyit.org’un edindiği bilgiye göre Twitter'da en çok izlenen video Kılıçdaroğlu’nun videosu değil. Twitter’da en çok izlenen videoyu saptamanın zor olduğu belirtilirken Kılıçdaroğlu’nun videosundan daha fazla izlenen videoları bulmak mümkün.

Onlardan biri ABD eski başkanı Donald Trump’ın 8 Ocak 2021’de paylaştığı video. Trump'ın bu videosu 65 milyondan fazla görüntülendi.

Öte yandan Twitter'da 130 milyondan fazla izlenen videolar da bulunuyor.

Galatasaray'ın efsanelerini dolandıran banka müdürü hakkında flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg kredisi müjdesinin detaylarını paylaştı Bakan Karaismailoğlu Kanuni Bulvarı'nda kavşak açılış törenine katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar