TUSAŞ'ın güvenliğinin Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edildiği iddiası yalan çıktı

Önceki gün PKK'lı teröristlerin saldırdığı Ankara Kahramankazan'da yer alan TUSAŞ'ın güvenliğinin Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edildiği iddiası yalan çıktı.

TUSAŞ'ın güvenliğinin Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edildiği iddiası yalan çıktı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "TUSAŞ'ın güvenliği Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edilmiş." iddiasını yalanladı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklama şu şekilde: 

"HASAN DOĞAN'IN KAYINBİRADERİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL"

"Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan, “TUSAŞ’ın güvenliği Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edilmiş” iddiası doğru değildir.

"MUSTAFA ÇİFTÇİ'NİN ÖZEL GÜVENLİK FİRMASI OLDUĞU İDDİASI GERÇEK DIŞI"

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın akrabası olarak bahsi geçen Mustafa Çiftçi'nin, ilgili özel güvenlik firmasına sahip olduğu veya yönetici olarak çalıştığı iddiası gerçek dışıdır.

"ÇİFTÇİ SÖZLEŞMELİ PERSONELDİR"

Mustafa Çiftçi, TUSAŞ Güvenlik Biriminde sözleşmeli olarak çalışan bir personeldir. Kişinin bu görevi dışında herhangi bir şirketle hiçbir düzeyde ilişkisi bulunmamaktadır.

Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Bakan Yerlikaya'dan TUSAŞ saldırısı açıklaması Dünden bugüne 30 terörist etkisiz hale getirildi Narin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Yenidoğan Çetesi iddianamesi kabul edildi