Türkiye'nin sanatçılarından Pantene Altın Kelebek'te Gazze çağrısı!

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sanatçıların Gazze'ye destekleri gündem oldu. Madrigal grubunun bateristi Sanlı Akgün, En İyi Çocuk Oyuncu ödülüne layık görülen Ada Erma ve gecenin sunucusu Cem Davran, Gazze'de İsrail tarafından katledilen çocuklara destek verdi.

  • Pantene Altın Kelebek ödülleri 3 Aralık Pazar akşamı 49. kez sahiplerini buldu. Gecenin sunucusu Cem Davran, ödül alan Madrigal grubundan Sanlı Akgün ve Ada Erma'nın açıklamaları gündem oldu.

Türkiye'nin sanatçılarından Pantene Altın Kelebek'te Gazze çağrısı! - Resim : 1

"ÇOCUKLARIN ÖLMEDİĞİ BİR DÜNYA"

  • Ada Erma, 'Kulüp' dizisindeki performansı ile En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü aldı.
  • Ödülünü aldığı sırada bir konuşma yapan Eda Erma, milyonları duygulandırdı. İşte Erma'nın o sözleri;
"Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil. Okyanuslar masmavi. Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü. Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama. Bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla beraber dünya güzelleşecek, buna yürekten inanıyorum."

Türkiye'nin sanatçılarından Pantene Altın Kelebek'te Gazze çağrısı! - Resim : 2

MADRİGAL'DEN GAZZE ÇAĞRISI

  • 49. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Müzik Grubu ödülü 'Madrigal'in oldu.

Madrigal'in bateristi Sanlı Akgün'den "Zulme sessiz kalmayın" çağrısı yaptı;

"Hayallerine ulaşmayı bırakın, yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var, lütfen buna da duyarlı olalım. Buradan Gazze'deki çocukların yanında olduğumu söylemek istiyorum"

Türkiye'nin sanatçılarından Pantene Altın Kelebek'te Gazze çağrısı! - Resim : 3

"O ÇOCUKLAR DA ŞEKER YİYEBİLSİN"

49. Altın Kelebek Ödül Töreni sunucusu Cem Davran, Gazze'de yaşananlara tepki gösterdi.

"Yanı başımızda büyük bir zulüm var. Yanı başımızda kardeşlerimiz var, onların çocukları var. Filistin'de yapılanı da unutmayalım ne olursunuz. Tamam hayat devam etsin, ama o çocuklar şeker de yiyebilsinler bırakın ya."

Türkiye'nin sanatçılarından Pantene Altın Kelebek'te Gazze çağrısı! - Resim : 4

İmamoğlu'ndan 'bozuk otobüs' açıklaması Gram altın rekor tazeledi Çikolata esaretinde 2 gözaltı TBMM harekete geçti! Sosyal medya fenomenleri mercek altında