Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından 'Bozkırın nazar boncuğu' olarak bilinen Gökpınar Gölü çamura bulandı!

Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan Gökpınar Gölü'nde kaydedilen görüntüyü izleyenler gözlerine inanamadı. Kaydedilen görüntüde doğal güzelliği ile görenleri kendine hayran bırakan, dünyanın en berrak göllerinden bir tanesi olarak ziyaretçi akınına uğrayan gölün yaşanılan depremin ardından çamura bulandığı görüldü.

Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından 'Bozkırın nazar boncuğu' olarak bilinen Gökpınar Gölü çamura bulandı!

Kesin korunacak hassas alan olarak tescil edilen ve 'Bozkırın nazar boncuğu' olarak bilinen Gökpınar Gölü, doğal güzelliği ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Dünyanın en berrak göllerinden bir tanesi olarak ziyaretçi akınına uğrayan Gökpınar Gölü, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenen noktalardan bir tanesi oldu.

Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından 'Bozkırın nazar boncuğu' olarak bilinen Gökpınar Gölü çamura bulandı! - Resim : 1Doğal turkuaz rengiyle ziyaretçilerini mest eden Gökpınar Gölü, yaşanılan depremin ardından su seviyesi çekilerek adeta çamur deryasına döndü. Depremin yaşandığı ilk gün kaydedilen görüntüyü izleyenler gözlerine inanamadı.

Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından 'Bozkırın nazar boncuğu' olarak bilinen Gökpınar Gölü çamura bulandı! - Resim : 2ESKİ HALİNE DÖNMEYE BAŞLADIĞI SÖYLENİYOR
Doğal bir akvaryumu andırırken çamura bulunan gölün bu günlerde eski haline dönmeye başladığı söylendi.

deprem Hatay Kahramanmaraş
'Sismik izolatör' hayat kurtardı! Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş gözaltına alındı! "Önce dayanıklılık" dedi bina yerle bir oldu... KKTC'de daire satın almak üzereyken yakalandı 150. saatte yeni mucize