Türkiye Yüzyılı vurgusu: Yalçın'ın Tokat açıklamaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Türkiye'nin geleceği ve muhalefetin tutumunu eleştirdi. Yalçın: Önümüzdeki yüzyılın Türkiye'ye ait olacağını iddia ediyoruz. Muhalefet partisinin böyle bir iddiası yok.

Türkiye Yüzyılı vurgusu: Yalçın'ın Tokat açıklamaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Tokat'ta gerçekleştirilen "Türkiye Buluşmaları" programında önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Önümüzdeki yüzyılın Türkiye'ye ait olacağını iddia ediyoruz. Muhalefet partilerinin bu ülkeyi yönetme iddialarına dair herhangi bir somut ifade duydunuz mu? Duymadık." dedi.

SEÇİM SÜREÇLERİ

Yalçın, Türkiye'nin son dönemde yoğun seçim süreçlerinden geçtiğine dikkat çekti. "AK Parti olarak seçim öncesi ve sonrası halkımızla bir araya gelerek istişare yapmayı alışkanlık haline getirdik. Hatalarımızı gidermek için toplumumuzla sürekli diyalog halindeyiz." şeklinde konuştu.

"TERÖRÜ ÖNLEMEK İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATIYORUZ"

Yalçın, Türkiye'nin terörle mücadelesine de değinerek, "Cumhuriyet Halk Partisi, HDP'nin yaklaşımından dolayı güvenlik güçlerimizin yurtdışındaki görevlerine 'hayır' oyu verdi. Peki, bu nasıl bir anlayış? Biz, terörü önlemek için gerekli adımları atıyoruz, muhalefet ise başka bir şeyin derdinde." diye tepki gösterdi.

TOPLANTI SÜRECİ

Tokat'taki toplantıya ayrıca AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ile parti milletvekilleri de katılarak destek verdiler. Yalçın'ın açıklamaları, parti tabanında önemli bir heyecan oluşturdu.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın (sol 2), Tokat...

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın (sol 2), Tokat Öğretmenevi'nde düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programına katılarak konuşma yaptı. Toplantıya, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer (solda) ile AK Parti milletvekilleri de katıldı.

Anadolu Ajansı'ndan başarı TBMM Başkanı Kurtulmuş, Finlandiya Büyükelçisini ağırladı Çankırı Yer Altı Tuz Şehri Sağlık Turizmi ile KOAH Hastalarını Ağırlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa açıklaması