Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin kaderi bugün belli olacak... Vatandaşlar, bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanıyor. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları da başta İstanbul Havalimanı olmak üzere gümrük kapılarında oy kullanma işlemlerini gerçekleştiriyor. İşte İstanbul Havailmanı'nda yaşanan seçim yoğunluğu...

Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları İstanbul Havalimanı'nda gidiş ve geliş katında kurulan toplam12 sandıkta oylarını kullanabiliyor.

Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor - Resim : 127 Nisan'da oy verme işlemlerinin başladığı İstanbul Havalimanı'nda bu zamana kadar aralarında Türk vatandaşlığına hak kazanan yabancı uyrukluların da bulunduğu 20 bin seçmen oy kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor - Resim : 2 Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar için oy verme işlemi bugün saat 17.00'da sona erecek. 

Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor - Resim : 3Havaalanı’nda yoğun bir kalabalık var. 

Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor - Resim : 4Oyunu kullanan vatandaşların ülkelerine dönmesi büyük bir yoğunluğa neden oldu. Türkiye Cumhurbaşkanını seçiyor! İstanbul Havalimanı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor - Resim : 5

Kaynak: haberet.com

Fatih Erbakan'dan ilk açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı! Memleket Partisi seçmeni Muharrem İnce'ye yapılan kumpasa tepki gösterdi Ekrem İmamoğlu'ndan demokrasi mesajı!