Tomris Giritlioğlu'nun cenazesi Hatay'da defnedildi

Ünlü senarist ve yönetmen Tomris Giritlioğlu, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı.

Tomris Giritlioğlu'nun cenazesi Hatay'da defnedildi

İstanbul’da hastanede tedavi görmekte olan ünlü senarist ve yönetmen Tomris Giritlioğlu, 23 Eylül’de hayatını kaybetti. Ardından gerçekleştirilen cenaze töreni ile memleketi Hatay’da toprağa verildi.

İSTANBUL'DA DÜZENLENEN TÖREN

Giritlioğlu'nun naaşı, İstanbul'daki törenin ardından Hatay Mezarlık Kompleksi’ne götürüldü. Cenaze namazına, Giritlioğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin de katılım gösterdi.

SON YOLCULUK

Cenaze namazının ardından, Tomris Giritlioğlu’nun naaşı Antakya Asri Mezarlığı’nda defnedildi. 67 yaşında hayata veda eden Giritlioğlu, Türk sinemasına önemli katkılarda bulunmuş bir isim olarak hatırlanacak.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden senarist ve yönetmen Tomris Giritlioğlu'nun...

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden senarist ve yönetmen Tomris Giritlioğlu'nun cenazesi, memleketi Hatay'da toprağa verildi.

Karadeniz'deki su ürünleri potansiyeli tartışıldı YÖK Başkanı Özvar Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi'ni ziyaret etti TCG Alemdar Norveç'te Eğitim Tatbikatında ASELSAN, Azerbaycan'da Üretim Yapmaya Hazırlanıyor