TOKİ kura sonuçları sorgulama! Samsun - Amasya TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimleri canlı yayında yapılmaya devam ediliyor. 81 il için yapılan kura çekimleri sonuçları, başvuran vatandaşlar tarafından araştırılıyor? Peki, Amasya- Samsun TOKİ başvuru sonuçları belli oldu? İşte TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ kura sonuçları sorgulama! Samsun - Amasya TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?

İlk evim projesi kapsamında 1,5 ayda toplam 8 milyon başvuru yapıldı. Bu başvurulardan geçerli olan sayısı ise beş milyonu geçti. 81 ilde yapılan başvurular sonrasında TOKİ hak sahipleri belirleme kurası canlı yayında yapılıyor. Bugün ise Samsun ve Amasya kura çekilişi yapılacak. TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama detayları haberimizde.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

İlk evim, ilk iş yerim projesi için başvuru yapan vatandaşlar, başvuru yaptıkları iller için kura çekilişi sonuçlarını merak ediyor. Kura çekiliş sonuçları TOKİ ana sayfasından sorgulanıyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA 

TOKİ KURA CANLI YAYIN ÇEKİLİŞİ

TOKİ kura çekilişi canlı yayında yapılıyor. Kura çekilişleri izlemek isteyenler, https://toki.tv/ adresinden veya TOKİ YouTube kanalından canlı olarak takip edebilirler.

TOKİ
FETÖ'cü hainlere operasyon Cumhurbaşkanı gelmeden son kontroller Çanakkale'de korkutan deprem! İçişleri Bakanlığı'ndan mali suçlar operasyonu