Togg karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban espriyi patlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan'da Başbakan Viktor Orban'a Togg elektrikli otomobil; Orban da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye etmişti. Bu hediyeleşmeyi sosyal medya hesabından esprili bir dille paylaşan Orban, "Yaptığım en iyi anlaşma! Bir beygir gücü karşılığında 435 elde ettim" dedi.

Togg karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban espriyi patlattı
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi.

Togg karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban espriyi patlattı - Resim : 1

  • Erdoğan, Karmelita Manastırı'nda kendisini karşılayan Başbakan Orban'a yerli ve milli imkanlarla üretilen Oltu siyahı renginde ve iki ülke arasındaki ilişkilerin 100. yılına özel hazırlanan 'HU TR-100 plakalı' Togg hediye etti.

Togg karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban espriyi patlattı - Resim : 2

  • Başbakan Orban da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Macar atı hediye etti.

Togg karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban espriyi patlattı - Resim : 3

ORBAN'DAN GÜLÜMSETEN PAYLAŞIM

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün temaslarını tamamlayarak yurda dönüş yaparken Macaristan Başbakanı Viktor Orban'dan bu hediyeleşmeye dönük gülümseten bir paylaşım geldi.

Togg karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban espriyi patlattı - Resim : 4

"YAPTIĞIM EN İYİ ANLAŞMA"

  • Orban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Togg ve Macar atının yer aldığı fotoğrafları paylaşarak "Yaptığım en iyi anlaşma. Bir beygir gücü karşılığında 435 beygir gücü elde ettim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberet.com

Suyun sıcaklığı düştü balıklar tezgahları doldurdu 'Bikiniyle yürüyen kız' hakkında hakim kararını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan dönüşü kritik açıklamalar