TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadın gözaltına alındı

Duygu Özgül Kalebayır isimli TikTok kullanıcısı genç kadının "Ben dudak seviyorum" diyerek küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdüğü anların gündem olması üzerine emniyet güçleri harekete geçerek genç kadını gözaltına aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da konuya ilişkin açıklama yaparak, kadının TikTok hesabının kapatıldığını bildirdi.

  • TikTok'ta Duygu Özgül Kalebayır isimli genç kadının, kuzeni olduğunu iddia ettiği 5 yaşındaki çocuğu zorla dudağından öptürdüğü video hızla yayılmış, yaşanan olay infiale yol açmıştı.

"BU RESMEN İSTİSMAR"

  • Birçok sosyal medya kullanıcısı, "Bu resmen istismar" sözleriyle kadına tepki gösterirken, kadın "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" sözleriyle kendini savunmuştu.

TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadın gözaltına alındı - Resim : 1

GÖZALTINA ALINDI

  • Duygu Özgül Kalebayır'ın Nevşehir'de yaşadığı ve Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında 'cinsel istismar suçundan' gözaltına alındığı öğrenildi.
  • Ayrıca zanlının cep telefonunda geçmişe dönük inceleme başlatıldı.

TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadın gözaltına alındı - Resim : 2

ÇOCUĞUN AİLESİNİN DE İFADESİ ALINACAK

  • Çocuğun 5 yaşındaki Ö.H.N. olduğu ve ailesiyle Sivas'ta yaşadığı öğrenilirken savcılığın soruşturma kapsamında ailenin ifadesine de başvurulacağı belirtildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA: VİDEO GEÇMİŞ ZAMANLI

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kadının Tiktok hesabının kapatıldığını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
  • "Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir.

"TİKTOK HESABI KAPATILMIŞTIR"

  • Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir.
  • Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır.
  • Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."

PES DEDİRTEN SAVUNMA

  • Duygu Özgül Kalebayır, tepkilerin ardından şu açıklamaya imza atmıştı:
"Arkadaşlar (istismar) adı altında yine bir video paylaşıp gündem etme çabası içerisindeler. Çekilen video kuzenimle ailesinin de yanımda olduğu ve istismarın söz konusu bile olmadığı hatta sayfada başka videolarında olduğunu belirtmek isterim. Bu şekilde istismar adı altında paylaşıp reklam yapan kendi kafasına göre yazı yazan ve etkileşim yaratmaya çalışan insanlara gerçekten üzülüyorum. Sayfaya yazılan yazı üzerinden şikayetimizi yapacağımızı ve görüntümü paylaştığı için de gerekli işlem yapılacaktır."
Adalılara Ekrem İmamoğlu'ndan 'Azmanbüs' açıklaması MHP’li ismin oğlu göçmen kaçırmaktan tutuklandı! PKK’lılar da işin içinde CHP’nin gölge ekonomi bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi Taksim Meydanı yaya girişine kapatıldı