THY'den son dakika açıklaması! Adana, Elazığ ve Diyarbakır'da uçuşlar kesintisiz devam ediyor

Son dakika haberleri... Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşlar için Adana, Elazığ ve Diyarbakır uçuşlarının kesintisiz sürdüğünü açıkladı.

THY'den son dakika açıklaması! Adana, Elazığ ve Diyarbakır'da uçuşlar kesintisiz devam ediyor

Son dakika deprem haberleri... Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Hatay Havalimanı'nın bütün uçuşlara kapalı olduğunu, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman havalimanlarının de yalnızca insani yardım ve arama kurtarma ekiplerinin bölgelere ulaşımı için kullanılabildiğini bildirdi.

"HATAY HAVALİMANI TÜM UÇUŞLARA KAPATILMIŞTIR"
Deprem bölgesine ulaşmak isteyen vatandaşlar için THY'nin Adana, Elazığ ve Diyarbakır seferlerinin ise kesintisiz devam ettiğini bildiren Üstün, şu bilgileri paylaştı:

"Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası devletimizin tüm birimleriyle, milletimiz için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bölgeye ulaşımını sağlamak üzere Adana, Elazığ ve Diyarbakır havalimanlarında operasyonlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya ve Adıyaman havalimanlarını sadece insani yardım ve arama kurtarma ekiplerinin bölgelere kolay ulaşımı için değerlendiriyoruz. Hatay Havalimanı ise tüm uçuşlara kapatılmıştır."

THY Kahramanmaraş
Naci Görür: Deprem bölgesi için hazırlanan projeler reddedildi Haberet Afrin'den bildiriyor: Kıyamet gibi bir şey yaşanıyor DSÖ, acil sağlık ekibini aktifleştirdi RTÜK, maddi yükümlülükleri 3 ay erteledi