Terörle mücadele sürüyor! Suriye’nin kuzeyinde 10 terörist ex

Ülkemizin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. 2022 yılında teröristlere nefes aldırmayan güvenlik güçlerimiz sızma girişimlerine karşı da teyakkuzdalar. Bu kapsamda Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 10 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Terörle mücadele sürüyor! Suriye’nin kuzeyinde 10 terörist ex

Açıklamayı Milli Savunma Bakanlığı yaptı.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 10 PKK/YPG’li terörist komandoların başarılı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Suriye’nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz!<br><br>Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 10 PKK/YPG’li terörist daha Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi.<a href="https://twitter.com/hashtag/MSB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MSB</a> <a href="https://t.co/xXz6B5GiLi">pic.twitter.com/xXz6B5GiLi</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1609893899027337219?ref_src=twsrc%5Etfw">January 2, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:

"Suriye’nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz!"

Akkuyu'da bir aşama daha tamamlandı! Özkök'ten dikkat çeken Erdoğan sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ihracat rakamları açıklaması Acılı anneden feryat: Ceza yok, korkma gel!