Terör destekçiliği yapan LGBT'liler, izinsiz gösteri girişimlerinde 'Kürdistan' sloganı attı

Sözde 'Onur ayı' adı altında izinsiz gösteri yapmak isteyen terör destekçisi LGBT'liler, polislerin güvenlik önlemleri ile karşılaşınca ellerindeki megafonla sapkın düşüncelerini haykırdılar. Yasak nedir bilmeyen provokasyoncular, hep bir ağızdan "Kürdistan vardır" sloganları attı. İşte sözde 'onurlu' yürüyüş girişimi yapan sapkınların o anları...

Türk aile yapısı ve kültürüne tehdit unsuru olan LGBT savunucuları sözde 'Onur ayı' adı altında gösteri ve yürüyüş yasaklarını dikkate almadan Taksime yürümek istedi. İzinsiz yürüyüş düzenlemek isteyen sapkın akım destekçilerini ise polis ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri durdurdu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Taksim ve İstiklal Caddesi'ne çıkan sokaklar güvenlik güçlerince kapatılırken caddeye giriş ve çıkış yapılmasına izin verilmedi. Harbiye, Cihangir ve Kabataş'ta yoğun önlem alınırken Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı da işletmeye kapatıldı.

PROVOKASYONA DEVAM ETTİLER

Taksime giremeyen terör yanlısı LGBT savunucuları, Şişli'de ellerindeki megafonla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sloganlar ile sözde 'Kürdistan' sloganları attılar. "Kürdistan'ın da bizlerin de var olduğunu bir kez daha haykıyoruz" şeklinde açıklama yapan LGBT savunucuları "Kürdistan vardır" sloganı attı.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yasakları dinlemeyen grubun Cihangir ve Harbiye'deki bazı noktalarda toplanarak sloganlar atması sonrası emniyet güçleri terör yanlısı gruba müdahale etti. Beyoğlu'nda 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret açıklaması AK Parti'li Dağ'dan HDP'li isme tepki: Vekalet değil ihanet Cumhurbaşkanı Erdoğan Cudi Dağı'ndaki jandarmalarla iletişime geçti CHP'li Can Ataklı'dan skandal sözler: Okullarda din olmaz