Tekirdağ'ın kanola tarlaları: Fotoğraf tutkunlarının cenneti

Tekirdağ'da açan kanola tarlaları, fotoğraf meraklıları için eşsiz bir doğal stüdyo sunuyor.

Tekirdağ'ın kanola tarlaları: Fotoğraf tutkunlarının cenneti

Tekirdağ'da çiçek açan kanola bitkileri, tarlaları sarıya bürüyerek fotoğrafçıların doğal stüdyosu haline geliyor. Bu muhteşem görüntülerin tadını çıkarmak isteyen fotoğraf tutkunları, bölgeye akın ediyor.

DOĞAL STÜDYO: KANOLA TARLALARI

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, kanola tarlalarının bu sanatçılar için benzersiz bir deneyim sunduğunu belirtiyor. Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkanı Halil İbrahim Üzmezoğlu ise Trakya'nın bu rengiyle büyülendiğini vurguluyor.

BENZERSİZ MANZARALAR

Üzmezoğlu, kanola tarlalarının, buğdayın yeşiliyle muhteşem bir kontrast oluşturduğunu ifade etti. İstanbul başta olmak üzere çevre illerden gelen fotoğraf tutkunları, Trakya'nın güzelliklerini kadrajlarına sığdırmak için bölgeyi ziyaret ediyor.

ÇEŞİTLİ TARIM ÜRÜNLERİ

Tekirdağ’ın tarım zenginliğini anlatan Üzmezoğlu, "Bu yıl kanola ile başlıyoruz, ardından lavanta bahçeleri, buğday, ayçiçeği ve bağcılık gibi çeşitli ürünler geliyor. Trakya'nın tarımsal güzelliklerini fotoğraflıyoruz." dedi.

SON FIRSATLAR

Fotoğraf tutkunlarının bu harika tarlaları çekmek için sadece 10 günleri daha var. Tayfur Kahyaoğlu İstanbul'dan gelen fotoğrafçıların Kanola tarlalarının büyüklüğüne hayran kaldığını söylüyor. Diğer bir fotoğraf sever Gamze Celepoğlu ise, fotoğrafçıların bu eşsiz manzarayla karşılaştığını dile getiriyor.

Tekirdağ'da çiçek açan kanola bitkisiyle sarıya bürünen tarlalar fotoğrafçıların doğal stüdyosu...

Tekirdağ'da çiçek açan kanola bitkisiyle sarıya bürünen tarlalar fotoğrafçıların doğal stüdyosu oluyor. Fotoğraf tutkunları bölgeye gelerek Trakya'nın "altın sarısı" kanolalarını kadrajlarına sığdırmaya çalışıyor.

Tosya'da zirai don Memur-Sen'den kamu personel sistemi raporu Bolu'da Şehitler Haftası için saygı uçuşu düzenlendi Mısır ve Katar Liderleri Doha'da görüştü