Tekirdağ'da Bebeğe Cinsel İstismar Davası: Zanlılar Soruşturma Kapsamında Yer Gösterme Yaptı

Tekirdağ'da 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar suçlamasıyla tutuklu iki çocuk zanlı, olay yerine getirildi.

Tekirdağ'da Bebeğe Cinsel İstismar Davası: Zanlılar Soruşturma Kapsamında Yer Gösterme Yaptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki bir bebeğe yönelik cinsel istismar iddiaları üzerine tutuklu bulunan iki çocuk zanlı, yer gösterme işlemleri için olay yerine getirildi.

Güvenlik Önlemleri ve Yer Gösterme İşlemi

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi'nde yapılan yer gösterme işlemi öncesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Gökçeşme Sokak, yaya ve araç trafiğine kapatılarak şeritler çekildi.

Olayın şüphelileri, 13 yaşındaki K.A. ve 14 yaşındaki G.K., savcı eşliğinde, cinsel istismarın meydana geldiği eve götürüldü. İşlem tamamlandıktan sonra zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde cezaevine gönderildi.

Bebeğin Sağlık Durumu Ciddi

Bebeğin durumu hakkında bilgi veren yetkililer, S.Y.'nin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde entübe halde tedavi gördüğünü ve sağlık durumunun kritik olduğunu belirtti.

Gözaltındaki Zanlılar ve Soruşturma Süreci

Olayda, annenin de aralarında bulunduğu toplam beş kişi tutuklandı. 25 yaşındaki anne B.Y., 8 Eylül'de kızı S.Y.'yi "uyanmadığını" belirtip Malkara Devlet Hastanesine götürmüştü. Yapılan muayenede beyin kanaması ve cinsel istismar şüphesi belirlenmişti.

Bebeğin 5 yaşındaki kardeşi devlet korumasına alınırken, Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, olayın ciddiyetini vurgulayarak, yapılan adli tıp raporunda darp ve cinsel istismar olaylarının belirlendiğini ifade etti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar suçundan tutuklu iki çocuk zanlı...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar suçundan tutuklu iki çocuk zanlı, yer gösterme işlemi için olay yerine getirildi.

İstanbul'da Sentetik Uyuşturucu Operasyonu Şanlıurfa'da Gıda Zehirlenmesi Vakası Tunceli'de Depreme Karşı Önlemler Alınıyor Marmaris, Marella Discovery ile Büyülendi