Tek aday olacak demişlerdi... Cemal Canpolat il başkanlığı için adaylığını açıkladı!

Dün, CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimi için genel merkez ve değişimciler tek aday üzerinde uzlaştı söylentileri ortaya çıkmıştı. Bugün Cemal Canpolat İstanbul İl Başkan adaylığını sosyal medya hesabından duyurarak bu iddiaları yalanladı. İşte detaylar...

Tek aday olacak demişlerdi... Cemal Canpolat il başkanlığı için adaylığını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tartışmalı geçen il başkanlığı seçimleri gerçekleşmeye devam ediyor.

Dün gazeteci Fatih Altaylı'nın köşe yazsında yazdığı 'İstanbul’da da hem İmamoğlu hem de genel merkez Özgür Çelik ismi üzerinde uzlaştılar' iddiası Cemal Canpolat'ın bugün sosyal medya hesabından adaylığını açıklamasıyla boşa çıkmış oldu.

Tek aday olacak demişlerdi... Cemal Canpolat il başkanlığı için adaylığını açıkladı! - Resim : 1

"İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM"

Canpolat, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım. Geçmişte başardık! İstanbul’da bu rejime HAYIR dedik. Yine başaracağız. Gelin büyük hikayemizi birlikte yazalım… 27 Eylül Çarşamba günü saat 18:00’de tüm yol arkadaşlarımı İstanbul İl başkanlığımıza bekliyoruz.

Tek aday olacak demişlerdi... Cemal Canpolat il başkanlığı için adaylığını açıkladı! - Resim : 2

GENEL MERKEZİN ADAYI

Son durumda İstanbul İl Başkanlığı seçimlerinde, Cemal Canpolat'ın genel merkezin, Özgür Çelik'in ise değişimcilerin adayı olduğu düşünülüyor.

Tek aday olacak demişlerdi... Cemal Canpolat il başkanlığı için adaylığını açıkladı! - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Dün gazeteci Fatih Altaylı yazdığı köşe yazısında, "Bunun ilk sonucu Ankara İl seçiminde görüldü. İstanbul'da da hem İmamoğlu hem de genel merkez Özgür Çelik ismi üzerinde uzlaştılar. Özgür Çelik'e yeni görevi hayırlı olsun." diyerek, İstanbul İl Başkanlığı seçimlerinde tek aday olacağını öne sürmüştü.

Tek aday olacak demişlerdi... Cemal Canpolat il başkanlığı için adaylığını açıkladı! - Resim : 4

Eris varyantı için yeni aşı gerekiyor mu? Marmaray'da LGBT propagandasına kim izin verdi? TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Yeni anayasa, Türkiye'nin boynunun borcudur Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama