TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'dan Haberet'e açıklama: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda Haberet'e açıklamalarda bulunan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, "En önemli vaatlerden biri de Aile ve Gençlik Bankası" dedi. Diğer vaatler ile ilgili de bilgi veren Yılmaz, ev hanımlarının emekliliğine de pirim desteği verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, toplantının yapıldığı Ankara Spor Salonu'nda Haberet'e açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin gençlerin partisi olduğunu belirten Yılmaz, seçim vaatleri ile ilgili bilgi verdi.

AK Parti beyannamesinde çok önemli vaatler olduğunun altını çizen Yılmaz, "En önemli vaatlerden biri de Aile ve Gençlik Bankası" dedi.

Cevdet Yılmaz şunları söyledi;

Kadrolarımızın üçte ikisini güncellemiş durumdayız. Aile bizim için çok önemli bu kapsamda yapacağımız ilk icraat Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Ev Hanımlarının emekliliğine pirim desteği vereceğiz. Yeni evlenen gençlerimize 150.000 TL faizsiz ve iki yıl geri ödemesiz kredi desteği vereceğiz. Her evde en az bir istihdam projemiz ile ihtiyaç sahiplerinin azalmasının önünü açacağız.

VATANDAŞLIK MAAŞI
Sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız için vatandaşlık maaşı planlıyoruz. Geliri az olan vatandaşlarımız için tamamlayıcı gelir planlıyoruz. İlk defa elektronik ürün olarak cep telefonu ve bilgisayar alacak gençlerimize vergi muafiyeti getiriyoruz. Her ay 10 GB bedava internet hizmeti sağlayacağız.

Mülakatlar kaldırıldı mı? Bakan Çavuşoğlu, Bulgaristan’ı ziyaret edecek Ağrı'da 4,3 büyüklüğünde deprem! Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları açıklandı