TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cenevre'de PAB 149. Genel Kuruluna Katılıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Cenevre'de düzenlenen PAB 149. Genel Kuruluna katılmak üzere İsviçre'ye gitti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cenevre'de PAB 149. Genel Kuruluna Katılıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 149. Genel Kuruluna katılmak amacıyla İsviçre'nin Cenevre kentine ulaştı.

Cenevre Havalimanında Karşılama

Kurtulmuş, Cenevre Cointrin Havalimanı'nda, Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdindeki Daimi Temsilcisi Burak Akçapar ve Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) nezdindeki Daimi Temsilcisi Alparslan Acarsoy ile diğer yetkililer tarafından karşılandı.

PAB 149. Genel Kurulu'ndaki Faaliyetleri

Cenevre Uluslararası Konferans Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu yılki Genel Kurulda, "Daha Barışçıl ve Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Bilim, Teknoloji ve Yeniliklerden Faydalanma" ana teması ele alınacak. Kurtulmuş, burada İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) eş güdüm toplantısına da katılacak.

İkili Görüşmeler ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı

PAB Genel Kurulu sırasında, Kurtulmuş'un mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yapması bekleniyor. Ayrıca, Türkiye’nin Cenevre Başkonsolosluğu'nda Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geleceği öğrenildi.

Kocaeli'de Öğrenciler Elektrik Üretmek İçin Pedal Çeviriyor Belçika'da Yerel Seçim Heyecanı Ali Poyrazoğlu'nun 'Asi Kuş' Oyunu AKM'de Performans Sergiledi Kayseri'de Düğün Faciası