Şentop, Ramazan Bayramı dolayısıyla bazı ülkelerin Meclis ve Senato başkanlarıyla telefonda görüşerek bayramlaştı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ramazan Bayramı dolayısıyla mevkidaşları Kırgız Cumhuriyeti Jogorku Keneşi Başkanı Nurlanbek Şakiyev, Fas Temsilciler Meclisi Başkanı Rachid Talbi Alami, Fas Danışmanlar Meclisi Başkanı Naam Miyara, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Konsey Başkanı Saqr Ghobash ve Katar Şura Meclisi Başkanı Hassan bin Abdulla Al-Ghanim ile telefonda görüşerek bayramlaştı. Tüm insanlık ve İslam alemi için iyi dileklerini sunan Şentop, mevkidaşlarıyla bölgesel ve siyasi konuları konuştu

Şentop, Ramazan Bayramı dolayısıyla bazı ülkelerin Meclis ve Senato başkanlarıyla telefonda görüşerek bayramlaştı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 4 ülkenin meclis ve senato başkanları ile Ramazan Bayramı dolayısıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Meclis Başkanı Şentop, görüşmelerin ilk gününde Kırgız Cumhuriyeti Jogorku Keneşi Başkanı Nurlanbek Şakiyev, Fas Temsilciler Meclisi Başkanı Rachid Talbi Alami, Fas Danışmanlar Meclisi Başkanı Naam Miyara, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Konsey Başkanı Saqr Ghobash ve Katar Şura Meclisi Başkanı Hassan bin Abdulla Al-Ghanim ile görüştü.

Şentop, mevkidaşlarının ve ülke halklarının Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek bayramın İslam alemi ve tüm insanlık için sağlık, afiyet, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Görüşmelerde karşılıklı bayram tebriğinin yanı sıra ikili ilişkiler, son dönemdeki bölgesel ve siyasi gelişmeler de ele alındı.

Kaynak: Ajanslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos'taki tesisi havadan inceledi Muharrem İnce'den 'Oylar bana kaydı' sözlerine yanıt! Yunanistan'dan Edirne'ye akın ettiler Meral Akşener'den AK Parti'ye yönelik saldırıya tepki