Tartıştığı avukatın bacağını kıran Maserati’li polisin eşi ilk kez konuştu!

Gündem olayda yeni gelişme... Eşinin Maserati marka otomobiliyle seyir halindeyken kendisini geçmesi sebebi ile tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kıran polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, ilk kez konuştu. Tüm mal varlığının kaynağını açıklayan Üçgül, "Zayıflama çayı satıyorum" dedi. Üçgül'ün sosyal medyada yayınladığı videoda kullandığı "Kimin canını yaktı bakalım da bu kuyruk acısı. Herhalde ameliyatını bedavaya getirmeye çalışıyordu" ifadeleri ise dikkat çekti.

Tartıştığı avukatın bacağını kıran Maserati’li polisin eşi ilk kez konuştu!

Manisa Soma Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede yer alan bilgilere göre 22 Nisan 2023 günü saat 17.30 sıralarında İzmir- İstanbul otobanında meydana gelen olayda seyir halindeki 34 BJC 892 plakalı otomobilin sürücüsü Fatih Uzun ile 48 TC 377 plakalı aracın sürücüsü Hüseyin Tayfun Üçgül arasında trafikte tartışma çıktı.

İlk başta birbirleriyle küfürleşen taraflar daha sonrasında araçlarını yol kenarına çekerek tartışmalarını sürdürdü.

TARAFLARIN EŞLERİ DE ŞAHİT OLDU

Fatih Uzun'un, Üçgül'e yumruk salladığı ancak isabet etmediği, Üçgül'ün ise Fatih Uzun'un dizine tekmeyle vurup yaraladığı, ardından da "Kimin kim olduğunu bilemezsin" dediği belirtildiği olayda Fatih Uzun'un "Senin plakan TC, bütün Cumhuriyet Savcıları ve mafyalar benim elimde, bu yere düşmenin hesabını sana soracağım, bu iş burada bitmedi" diyerek tehdit ettiğine yer verilen iddianamede bu olaya tarafların eşlerinin de şahit olduğu aktarıldı.

Tartıştığı avukatın bacağını kıran Maserati’li polisin eşi ilk kez konuştu! - Resim : 1

6 YIL 10 AY HAPİS İSTENDİ

Fatih Uzun'un bacağının kırıldığı, olayla ilgili kamu davası açılmasına yeterli şüphe olduğu, Hüseyin Tayfun Üçgül'ün 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçlarından yargılanması gerektiği iddianamede belirtildi.

Savcılık tarafından yapılan araştırmada Hüseyin Tayfun Üçgül'ün Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli narkotik polisi olduğu öğrenildi. Hüseyin Tayfun Üçgül hakkında 6 yıl 10 ay hapis istendi.

Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül
Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül

EŞİ İLK KEZ KONUŞTU

Olayın ardından ilk kez konuşan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, nternet üzerinden zayıflama çayı sattığını, 7 yıldır kendi işini yaptığını, yanında 15 sigortalı eleman çalıştırdığını belirterek, “Bütün mal varlığı şirketimin üzerinedir, şirket de bana aittir. Benim olan eşimindir. Eşimin olan da benimdir” dedi.

"MAĞDURU OYNAMAK İÇİN YAPILDI"

Eşinin 18 yıldır devlete hizmet ettiğini söyleyen Üçgül, avukat Fatih Uzun'un 3 ay öncesinde yaşanan olayı bayram arefesinde paylaşarak adli tatile denk getirdiğini, eşinin, çocuklarının ve ticari itibarını zedelemek için planlı hareket ettiğini iddia ettiği konuşmasında “Mağduru oynamak için bu yola başvurdu. Mahkemeden önce böyle bir yola başvurup, toplumda algıyı değiştirmek istedi. Avukat olması bütün işleri kolaylaştırdı. Konu tamamen saptırıldı. Art niyet arıyorum” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül
CaptionHüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül

"ALGI YARATILDI"

Üçgül, olayın Maserati değil trafikte yaşanan bir durum olduğunu iddia ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Sosyal medyadan fotoğraflarımızı alıp, Maserati arabayla eşimin fotoğrafını yan yana koyup ‘Bu arabayı hangi yollarla aldı’ algısı yaratıldı. Karşı tarafın çocuğuyla fotoğraf paylaşıp, topluma farklı bir algı yaratmaya çalışması hoş değil. Çocuklarım bayram günü sosyal medyada ve televizyonlarda babalarının boy boy fotoğraflarını görüp soruyor. Burada mağdur olan kim, kimin çocukları?”

"AYAĞI ÖNCEDEN SAKATTI"

Olay sırasında avukat Uzun'un ayağının sakat olduğunu ve karşılaştıkları zamanda topalladığını söyleyen Üçgül, arabalarında da kamera olduğunu düşünemeyip ifadeyi farklı verdiğini, sonra kamera olduğunu öğrenince ifadesini değiştirdiğini söyledi. Olay günü Uzun'un alkollü olduğunu ya da kasıtlı yaptığını ayağının sorunlu olduğunu ifadesinde anlattığını aktaran Üçgül, Uzun'un kırığından haberinin olmadığını söyledi.

Mal varlığını saklamadığını söyleyen Üçgül, bütün varlığının şirketinin üzerine olduğunu, sosyal medyada yer alan motosikletin emniyet teşkilatına ait olduğunu söyledi. Eşinin görevdeyken kaza geçirdiğini ve kazanın ardından motosiklet kullanmaması konusunda eşinden ricada bulunduğunu söyleyen Üçgül, motosikletin emniyete geri verildiğini aktardı.

Tartıştığı avukatın bacağını kıran Maserati’li polisin eşi ilk kez konuştu! - Resim : 4

3 VİLLA, 1 RESTORAN, 1 İŞ YERİ VE 2 OTOMOBİL

Mal varlığını açıklayan Üçgül, şu ifadeleri kullandı:

Üzerime kayıtlı 3 villa, 1 restoran, 1 iş yeri, 2 otomobil bulunuyor. Eşimin işçi olduğu yönünde ifade verdiği asılsızdır. Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde narkotik şubede değil, farklı bir birimde görevini sürdürüyor. Polis lüks araca binemez, polis rüşvet yer, polis milleti değil mi söylemleri onurumu ve gururumu incitiyor. Sosyal medyadan hakaret içerikli aşağılayıcı tanımadan kelimeler sarf eden kişiler hakkında da hakkımı arayacağım.

"KUYRUK ACISI"

Özlem Üçgül, yayınladığı "Lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin mahkeme kararıyla hepsini size sunacağız.." başlıklı videoda ise kendilerini çekemeyenlerin olduğunu iddia ederek "Eşimi bilenler bilir. Kimin canını yaktı bakalım da bu kuyruk acısı. Kimin otunu copunu yakaladı, cezaevine soktu, bunlardan biridir demek ki" dedi.

Özlem Üçgül
Özlem Üçgül

"AMELİYATINI BEDAVAYA GETİRMEYE ÇALIŞTI"

Hiçbir şekilde şiddet olmadığını ifade eden Özlem Üçgül, "Tahminim bizi trafikte görüyor. Arabasının markasından dolayı. Ayağı da topallıyordu. Herhalde ameliyatını bedavaya getirmeye çalışıyordu" dedi.

Kaynak: DHA

Putin'den İsveç'e ayar: Bazılarının aksine bizde Kur'an yakmak suçtur Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü. Kılıçdaroğlu'nun bayram mesajına tepki yağdı Cumhurbaşkanı Erdoğan mevkidaşları ile görüştü