CHP'de ortalık karışıyor! Kılıçdaroğlu'nun ses kaydı sızdırıldı

CHP'de değişim krizleri her geçen gün büyüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını yayınladı. Söz konusu kayıtta Kılıçdaroğlu'nun Özcan hakkında "Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum" ifadelerini kullandığı görüldü.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim çağrıları' her geçen gün şiddetini artırıyor.

Gerek partililerin gerekse halkın 'istifa' çağrılarına kulak asmayan Kılıçdaroğlu'na en büyük tepki ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan geldi.

Ankara'ya yürüyüş yaparak koltuk fırlatan Özcan, sosyal medya hesabında sık sık Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

En son yaptığı paylaşımla gündeme oturan Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partili gençler ile yaptığı toplantısında kendisi hakkında kullandığı ifadelerin yer aldığı ses kaydını yayınladı.

"ARKASINDA KİMLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Söz konusu ses kaydında, Kılıçdaroğlu'nun "Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var. Oturduk karar verdik, partiden atılması için yüksek disiplin kuruluna sevk ettik. Kurul 'Hayır. Biz 1 yıl süreyle partiden ihraç ederiz' dedi. Bizim etki edecek halimiz yok. Çünkü kurul üyelerini Kurultay seçiyor. Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum. Niçin bunları yaptığını da gayet iyi biliyorum. Ama bunu dillendirmiyoruz." ifadelerini kullandığı görüldü.

"DÜŞÜN CHP'NİN YAKASINDAN"

Özcan, paylaşımında şu ifadeler ile Kılıçdaroğlu'na cevap verdi:

İyi dinleyin lütfen… Sayın Kılıçdaroğlu, dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. YETER ARTIK DÜŞÜN CHP’NİN YAKASINDAN…
Ülke genelindeki göçmen sayısı açıklandı Zam iddiası yalan çıktı Erbakan, zamlara tepki gösterdi Anadolu Otoyolu'nda çalışmalar başlıyor