Taksim'de yürüyen merdiven çilesi: Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına!

Taksim'de çalışmayan yürüyen merdivenler vatandaşı bezdirdi. Büyükşehir'den memnun olmadığını söyleyen vatandaşlar, "Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına" diyerek tepki gösterdi.

Taksim'de yürüyen merdiven çilesi: Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına!

İstanbul'un en uğrak yerlerinin başında gelen, turistlerin uğramadan ülkesine dönmediği Taksim'de, vatandaşlar isyan etti. 2013 yılında dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından açılarak vatandaşlara sorunsuz bir şekilde hizmet veren Taksim Alt Geçidi'nin yürüyen merdivenleri son yıllarda sık sık çalışmamaya başlayınca insanlar sitem etti.

Taksim'de yürüyen merdiven çilesi: Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına! - Resim : 1

İMAMOĞLU'NA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Taksim Alt Geçidi'nden meydana çıkmak için yürüyen merdivenlere yönelen insanlar merdivenlerin çalışmadığını görünce onlarca basamağı tek tek çıkmak zorunda kaldı. Özellikle engelli vatandaşların, yaşlıların ve bebek arabalı ailelerin büyük zorluk çektiği görülürken, sorunun son 3 gündür devam ettiği öğrenildi. Engelli bir vatandaş mevcut İBB yönetiminden hiç memnun olmadığını söyleyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adeta ateş püskürdü.

Taksim'de yürüyen merdiven çilesi: Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına! - Resim : 2

"LANET OLSUN BU CHP'YE"

Yürüyen merdivenler çalışmadığı için onlarca basamağı güçlükle çıktığı görülen Sefer Yüksel isimli engelli vatandaş, "Ben Büyükşehir'den memnun değilim. Bütün merdivenler biz engelliler için sorun. Yürüyemiyorum, yukarı zorla çıktım. Maalesef hiçbiri çalışmıyor. Kendisi tatilde. Bir vatandaş olarak şikayetçiyim. Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına" diyerek tepki gösterdi.

Taksim'de yürüyen merdiven çilesi: Lanet olsun bu CHP'ye, bu belediye başkanına! - Resim : 3

"ADAMA YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ ŞİMDİ?"

Engelli vatandaşa yardımcı olan bir başka vatandaş ise, "Merdivenler 3 gündür çalışmıyor. Adama yazık günah değil mi şimdi? Başka söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

Kaynak: İHA

İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu AK Parti'de kongre heyecanı Boşanma davalarını ilgilendiren önemli karar: Zina sayıldı Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni atamalar