Taksi'de tartışan kadınlar E-5’te aracı durdurup birbirine girdi

Eğlence mekanı çıkışında taksiye binen kadınlar, E-5 karayolunda aracı durdurarak kavga ettiler. Sabah saatlerinde yaşanan olayda tartışma kısa sürede büyüdü. Yaşanan anlar çevredeki vatandaşların telefon kameralarına yansıdı.

Bir eğlence mekanından çıkarak taksiye binen kadınlar, yaşadıkları tartışmanın ardından aracı E-5 karayolunda Avcılar mevkiinde durdurarak saç başa kavga etti. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAVGA İÇİN TAKSİYİ DURDURDULAR

Olay, sabah saatlerinde E-5 karayolu Avcılar mevkiinde yaşandı. İddiaya göre bir eğlence mekanından çıkarak taksiye binen kadınlar arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma kısa sürede büyürken, aracı E-5 karayolunda durdurarak kavga etmeye başladı. Saç başa birbirine giren kadınları ise yine taksideki arkadaşları ayırırken, yaşanan o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Kaynak: İHA

Narin'in serbest kalan babasından ilk açıklama 2025 Üç Aylar ve Ramazan Ayı Tarihleri Açıklandı: Diyanet Dini Günler Takvimii Bakan Fidan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü Erdoğan külliye açılışında konuştu