Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele bıraktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile Al Salam Sarayı'nda bir araya geldi. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a Pamukkale beyazı rengindeki Togg'u hediye etti. İkili, Al Salam Sarayı'nın avlusunda bir süre Togg 'u inceledikten sonra, Selman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele kadar bıraktı.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele bıraktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile gerçekleştirdiği görüşme basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. 

Suudi Arabistan'da Al Salam Sarayı'nda gerçekleştirilen baş başa ve heyetler arası görüşmelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman başkanlık etti. 

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele bıraktı - Resim : 1

Görüşmenin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'a Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele bıraktı - Resim : 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Veliaht Prensi Selman'a hediye ettiği Togg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Veliaht Prens Selman'a hediye ettiği Pamukkale beyazı renkteki Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Veliaht Prens Selman tarafından Al Salam Sarayı'nın avlusunda bir süre incelendi. 

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele bıraktı - Resim : 3
Veliaht Prensi Selman kendisine hediye edilen Togg ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı otele bıraktı

Erdoğan, oteline Veliaht Prens Selman'ın kullandığı Togg ile geldi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine hediye edilen Togg ile otele bıraktı - Resim : 4

Suudi Arabistan MasterChef Türkiye Recep Tayyip Erdoğan
Bakan Özhaseki: İstanbul için başka çare yok Fethullah Gülen'in yeğeni ve eşi tutuklandı Dışişleri Bakanı Fidan'dan kritik görüşme! Tahıl koridoru anlaşması uzatılmazsa ne olur?