Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına Roman Abramoviç talip oldu!

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın Çengelköy sırtlarında kaldığı, defalarca operasyon düzenlenen villası merak ediliyordu. İçerideki odalarıyla gündeme gelen villada Adnan Oktar'ın videolarının çekildiği biliniyordu. 'Kedicikler' lakaplı kızlarla beraber yaşadığı villasına dair çarpıcı bir gelişme yaşandı. Şu sıralar cezaevinde olan Adnan Oktar’ın İstanbul’daki villasına Rus oligark Roman Abramoviç’in talip olduğu öne sürüldü.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına Roman Abramoviç talip oldu!

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın Çengelköy sırtlarında kaldığı, ekipler tarafından defalarca operasyon düzenlenen lüks villası merak ediliyordu. Lüks villa, içerisindeki odalarıyla gündeme geliyordu. Bu villada Adnan Oktar'ın videolarının çekildiği bilinirken 'kedicikler' lakaplı kadınlarla beraber yaşadığı villasına dair çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına Roman Abramoviç talip oldu! - Resim : 1

Sabah Gazetesi'nden Dilek Güngör'ün haberine göre, şu sıralar cezaevinde olan Adnan Oktar’ın İstanbul’daki villasına Rus oligark Roman Abramoviç’in talip olduğu öne sürüldü.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına Roman Abramoviç talip oldu! - Resim : 2

Abramoviç'in Anadolu yakasında Çengelköy sırtlarında Boğaz'ı tepeden gören bir villayı satın aldığı öne sürülürken, Güngör o haberlere dair detayları işte böyle aktardı:

Hani, kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen suç örgütü elebaşısı Adnan Oktar'ın kiraladığı Çengelköy sırtlarındaki villa vardı ya… 190 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı… İşte orası… Bildiğim kadarıyla büyük bir yer… Oktar çetesine operasyonlar düzenlendiğinde boy boy fotoğrafları gündeme getirilmişti… Korunun arasında… Bayağı büyük bir arsa içerisinde… Şu anda villanın sahipleriyle masaya oturdukları fiyatı bilmiyorum… Israr ettim, söylemediler… Ama geçen sene konuşulan rakamlardan çok daha yüksek bir fiyata anlaşma sağlandığından eminim… Bakalım serveti 10.5 milyar dolar civarında olduğu iddia edilen Abramoviç'in gayrimenkul dışında başka yatırımları olur mu?

 Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına Roman Abramoviç talip oldu! - Resim : 3

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına Roman Abramoviç talip oldu! - Resim : 4

Deprem bölgesinde öğrencilerin tahliyeleri sürüyor EYT ile emekli olanlar ne kadar maaş alacak? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Bilim insanları 2011'de Antakya depremini raporlamış Yunanistan'daki tren faciasına yönelik istasyon şefinden kan donduran açıklama!