Sözde hayvan haklarını koruyan Burak Arslan, vatandaşları böyle tehdit etti!

Sözde hayvan destekçiliği yapan Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan, 'Başıboş köpekleri toplayın' diyen kişileri tehdit etti. Vatandaşları hedef alan Arslan, söz konusu çağrıda bulunanların telefonlarını hackleyeceklerini ve kimliklerini tespit edeceklerini iddia etti. Geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından canlı yayın açan Arslan'ın "En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım" diyerek cinayet çağrısında bulunduğu ve her ilde çeteler kuracağını duyurduğu görülmüştü.

Sözde hayvan haklarını koruyan Burak Arslan, vatandaşları böyle tehdit etti!

Sokaklarda başıboş dolaşan köpekler, insanların hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor.

Vatandaşlar sahipsiz köpeklerin neden olduğu tehlike ile başa çıkmaya çalışırken yetkililere köpeklerin toplatılması yönünde çağrılarda bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan bir videoda başıboş köpek sorununa dikkat çeken vatandaşlara yönelik cinayet çağrısı yapan Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan'dan vatandaşlara yönelik yeni bir tehdit geldi.

Burak Arslan
Burak Arslan

Arslan, insanlara saldıran başıboş köpeklerin toplanmasını isteyenlerin telefonlarını yazılım ekipleriyle hackleyeceklerini ve kimliklerini tespit edeceklerini söyleyerek tehdit etti.

CİNAYET ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Arslan, “Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım. İbretimiz var zaten. Birisi yanarak öldü. Birileri bir şeyler yapıyor." ifadelerini kullandı.

Burak Arslan
Burak Arslan

"TİMLER KURUYORUM, BOKSÖR İSTİYORUM"

Arslan, daha önce de her ilde sokak hayvanlarına müdahale edenlere saldıracak ekipler kuracağını, "Boksör de istiyorum arkadaşlar. Bir tanesi zaten çok katılmak istiyordu. Onunla beraber başlayacağız. 10'ar kişilik şehir ekipleri kurulmaya başlıyor arkadaşlar. Timler oluşturulacak. Bu timler herhangi bir olay olduğunda atıyorum; Antalya'da bir köpek arabanın peşine çekilmeye başlandıysa Antalya'dan o ekip anında o gece bu konuya müdahale edecek. Ve bunu bu hafta başlatıyorum. Devlet büyüklerim de affetsin beni." ifadeleri ile sosyal medyadan açtığı canlı yayında duyurmuştu.

CHP'de kritik toplantı! 8,5 saat sürdü Kılıçdaroğlu MYK'yı neden değiştirdi? 24 il başkanı istifa etti! BAE'ye kritik ziyaret!