Sosyal medyada Kartal halkına küfür ve hakaret etmişti! Provokatör Burak Keleş için gözaltı kararı

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve CHP seçmenine hakaret ettiği tespit edilen Burak Keleş hakkında soruşturma açıldı ve gözaltı kararı çıkartıldı. Keleş daha önce sosyal medyada paylaştığı bir videoda, "Beynini s..... Kartal'ı b.k götürüyor. B.kun içinde yüzelim." diyerek CHP seçmenini hedef almıştı.

Sosyal medyada Kartal halkına küfür ve hakaret etmişti! Provokatör Burak Keleş için gözaltı kararı
  • CHP'li Kartal Belediyesi'ni eleştirdiği açıklamasında CHP'ye oy veren yurttaşlara "beynini s....." diyerek küfür edip ağır hakaretlerde bulunan Burak Keleş isimli şahsın sözleri büyük tepki çekti. 

KÜFÜRBAZ PROVOKATÖRÜN SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

  • Belediyeyi eleştirme bahanesiyle vatandaşlara çirkin küfürler eden Burak Keleş, CHP'li Kartal Belediyesi'ni hedef aldığı açıklamasında, "Kartal'ı b.k götürüyor. B.kun içinde yüzelim, bir tane çöpü alıp bir yerden bir yere koyarsak. Bana ne a... koyayım! Oy veren beynini s..... düşünsün. Şimdi s..... gidin, b.okun içinde yüzün" ifadelerini kullanarak küfür ve hakaretler yağdırdı.
  • Skandal sözlere sosyal medyada çok sayıda tepki yorumu gelirken Keleş'in tutuklanaması yönünde çağrılar yapıldı.

TEPKİLERE DE KÜFÜRLE YANIT VERDİ

  • Gelen tepkilere de hakaretle karşılık veren Keleş, vatandaşlara "Parası karşılığında anasını satabilecek kadar haysiyetini yitirmiş olan çingene suratlı bankamatik sıçanları" diyerek hakaretle cevap verdi. 

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

  • Yaşanan gelişmelerin ardından Kartal halkına küfür ve hakaret eden Burak Keleş hakkında Anadolu Savcılığı tarafndan yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı.
MİT'ten PKK'ya darbe Jandarma'dan "Tayfun Kahraman" açıklaması Türkiye-Slovenya arasında anlaşma "Askerlik namus borcudur"