Sosyal medya fenomeni Mehmet Koyuncu'dan muhalefet için sert sözler! Eşek gibi oy vereceğiz

Sokak röportajlarıyla sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden olan Mehmet Koyuncu, desteklediği Millet İttifakı'nı sert bir dille eleştirdi. Halkı heyecanlandıracak bir tane vaatlerinin olmadıklarını, 14 Mayıs gecesi açıklama beklerken 15 saniyede kaçıldığını dile getiren Koyuncu, "Ama yine de eşek gibi gidip oy vereceğiz. Çünkü bizi buna layık görüyorlar" sözleriyle gündem oldu.

"Sade Vatandaş" olarak sokak röportajlarıyla tanınan Mehmet Koyuncu, sosyal medyada yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

"EŞEK GİBİ OY VERECEĞİZ"
Muhalefeti adeta topa tutan Koyuncu, "Kemal Kılıçdaroğlu 15 saniye konuştu. Recep Tayyip Erdoğan kazanmadığı bir zaferi kutladı. Helal olsun. Kılıçdaroğlu üzgün bir şekilde geldi ve gitti. Merak ediyorum bu insanlar ikinci turda ne yüzle bizden oy isteyecekler. Yine vereceğiz. Sayın Cüneyt Özdemir'in dediği gibi; "eşek gibi gidip vereceğiz." Çünkü bizi buna layık görüyorlar." ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya fenomeni Mehmet Koyuncu'dan muhalefet için sert sözler! Eşek gibi oy vereceğiz - Resim : 1

Millet İttifakı'nın halkı heyecanlandıracak bir vaadi olmadığını belirten Koyuncu, "Diğer tarafta ise Erdoğan'a oy veren halkı yüzünü çıkartmıyor. Çıkıp zafer kutlaması yapıyor. Milletvekili adayları çıkıp aslanlar gibi boy gösteriyor. Altlarında Togg var. Adam İstanbul Boğazı'na TCG Anadolu'yu SİHA gemisini aslanlar gibi koydu. Boğazda Ayasofya'yı göremiyorduk. O kadar büyük gemi. Helal olsun. Karşılığında ne var. Bir tane doğru düzgün vatandaşın dikkatini çekebilecek vaat var mı? Kalp yapıyor." şeklinde konuştu.

Sosyal medya fenomeni Mehmet Koyuncu'dan muhalefet için sert sözler! Eşek gibi oy vereceğiz - Resim : 2

Koyuncu, "Şimdi izleyenler bizi linçleyecek ama zoruma gitmez. Sizin zorunuza gitsin. Bu insanlar özgür iradeleriyle talep dahi edemeyecek kadar mecbur bırakılmışlar." dedi.

Sosyal medya fenomeni Mehmet Koyuncu'dan muhalefet için sert sözler! Eşek gibi oy vereceğiz - Resim : 3

Millet İttifakı'nda bir bakanlık için Eski Genel Kurmay Başkanı düşünülüyor CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine geçecek isim belli oldu Gökçeada ile Bozcaada feribot hatlarına 30 ek sefer konuldu Eskişehirspor taraftarından yerli ve milli otomobil Togg'a çirkin saldırı!