Sonbaharda Karagöl Tabiat Parkı'nda Doğanın Güzellikleri

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, sonbaharda büyüleyici renkleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Sonbaharda Karagöl Tabiat Parkı'nda Doğanın Güzellikleri

Ankara'nın Çubuk ilçesi, sonbahar mevsiminde doğaseverler için adeta bir cennet haline gelen Karagöl Tabiat Parkı ile misafirlerini karşılıyor. Krater gölü olan bu alan, kentin 22 kilometre uzağında bulunuyor.

Büyüleyici Manzaralar

Karagöl, Kavak ve Yıldırım dağlarının 1522 metre yüksekliğinde yer alarak çevresindeki çam, söğüt, ıhlamur, meşe ve kavak ağaçları ile ziyaretçilerine unutulmaz bir doğa deneyimi sunuyor. Bu mevsimde doğanın sunduğu güzellikler, adeta yağlı boya tablolarını andırıyor.

Doğa Yürüyüşçülerinin Tercihi

Özellikle sonbahar aylarında Karagöl ve çevresindeki yaylalar, doğa yürüyüşçüleri ve fotoğraf severler için cazibe merkezi oluyor. Çubuk 2 Barajı yakınlarından ulaşım sağlanabilen Karagöl, doğa severlerin stresli şehir hayatından uzaklaşmasına olanak tanıyor.

Ziyaretçi Deneyimleri

Ankara'dan ailesiyle gelen Abdurrahman Bozkurt, "Etimesgut tarafından geliyoruz. Gerçekten doğasıyla, havasıyla çok farklı bir yer. Sonbaharın tüm renklerini burada görebiliyoruz," dedi. Fatma Uncuoğlu ise, "Buradan gerçekten çok keyif alıyoruz. Doğası ve havası insanları buraya çekiyor," ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediyesi'nin Etkinlikleri

Çubuk Belediyesi'nin düzenlediği doğa yürüyüşleri sayesinde Karagöl'ün eşsiz güzelliklerini keşfettiklerini vurgulayan Erol Çakır, "Belediye etkinlikleriyle ilçemizin güzel yerlerini tanıma fırsatı buluyoruz. Karagöl dört mevsim güzel, özellikle sonbaharda muhteşem oluyor," şeklinde konuştu. Selahattin Keser de, "Bugün Çubuk Belediyesi organizasyonu ile sonbaharın son güzelliklerini görmek için buradayız. Burada sonbaharın tüm tonlarını görmekteyiz," dedi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde sonbahar renklerine bürünen Karagöl Tabiat Parkı, doğaseverleri...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde sonbahar renklerine bürünen Karagöl Tabiat Parkı, doğaseverleri ağırlıyor.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsviçre'nin Cenevre Şehrine Geldi Kocaeli'de Öğrenciler Elektrik Üretmek İçin Pedal Çeviriyor Belçika'da Yerel Seçim Heyecanı Ali Poyrazoğlu'nun 'Asi Kuş' Oyunu AKM'de Performans Sergiledi