Son dakika... Volodimir Zelensky yarın Türkiye'ye geliyor

Son dakika... Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine yarın Türkiye'ye gelecek. NATO Liderler Zirvesi öncesinde gerçekleşecek kritik görüşmede Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son gelişmeler ve Tahıl anlaşmasının ele alınması bekleniyor.

Son dakika... Volodimir Zelensky yarın Türkiye'ye geliyor

Son dakika... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine, yarın İstanbul'a gelecek.

Erdoğan hem Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile hem de Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky ile en çok görüşen liderler arasında yer alıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, yarın Türkiye'ye bir çalışma ziyaretinde bulunacak.

Son dakika... Volodimir Zelensky yarın Türkiye'ye geliyor - Resim : 1

Ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek.

Görüşmelerde, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son gelişmeler, süresi 17 Temmuz'da dolacak Tahıl Koridoru Anlaşması ile iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak.

Hava sıcaklıkları arttı! Vatandaşlar çözümü oto yıkamacıda buldu Trafikte görürseniz şaşırmayın: Örgü böyle örülür! Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya Başbakanı Kishida ile görüştü Murat Övüç köpeğini kaybetti! Hüngür hüngür ağladı