Son dakika! Yeniden Refah Partisi kararını açıkladı! "Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız"

Son dakika! Seçime geri sayım başlarken partiler aday açıklamalarını veya ittifaklarını duyurmaya başladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bu süreçte izleyecekleri yolu  "Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız" sözleriyle açıkladı.

Son dakika! Yeniden Refah Partisi kararını açıkladı! "Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız"

Son dakika! Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan kararını açıkladı. Fatih Erbakan, partisinin kararını,  "Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız" sözleriyle açıkladı.

Son dakika! Yeniden Refah Partisi kararını açıkladı! "Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız" - Resim : 1

Erbakan'ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler:

"Sizi 21. asrın Erbakanları olarak selamlıyorum. Sizleri sadıklar, kardelenler ve bu hak davanın delileri olarak selamlıyorum.

Erbakan hocamız 1960 yılında bu kutlu davayı başlattı. Allah ondan razı olsun.

Yeniden Refah Partimiz yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Milli Görüş davasının erleri olarak, 69'da Erbakan Hocamızın taşıdığı ruhla aynı heyecanla Yeniden Refah Partimiz yoluna devam etmektedir. Bu yürüyüşte Yeniden Refah Partimiz büyük mesafe almıştır.

Son dakika! Yeniden Refah Partisi kararını açıkladı! "Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız" - Resim : 2

Yeniden Refah Partimiz, 14 Mayıs seçimlerine çok ciddi belirleyici bir güç olarak giriyor. 'Film bitmedi, daha yeni başlıyor' demiştik. İşte Yeniden Refah Partisi'nin geldiği nokta bizleri haklı çıkarmaktadır. Milli Görüş davası kıyamete kadar baki kalacaktır. Milli Görüş sancağı asla yere düşmeyecektir.

Hiçbir ittifaka dahil olmayacağız.

Yeniden Refah Parti'sinin cumhurbaşkanı adayı ben olacağım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı Kahramanmaraş'ta deprem! 'Aşırı hava olayları' rekor kırdı! 2015'ten sonra ilk... MMU'nun motorları bu yıl çalıştırılacak