Yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı! Dışişleri'ne 2 atama

Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile bir takım kurum ve kuruluşlara dair atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. BU karara göre, Dışişleri Bakan yardımcılıklarına Burak Akçapar ve Mehmet Kemal Bozay atandı. Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine ise Faruk Kaymakcı atandı.

Yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı! Dışişleri'ne 2 atama

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete'nin 18 Şubat 2023 Cumartesi sayısı yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına 2 isim atandı.

Yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı! Dışişleri'ne 2 atama - Resim : 1

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararına göre, Dışişleri Bakan Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince İspanya Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Burak Akçapar ve Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Mehmet Kemal Bozay atandı.

Yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı! Dışişleri'ne 2 atama - Resim : 2

Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddesi gereğince Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı atandı.

Yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı! Dışişleri'ne 2 atama - Resim : 3

Kurum: Yerleşim yerleri belirlendi Bakan Soylu CNN'de depremzedelerle ilgili açıklamalarında gözyaşlarına hakim olamadı CAN KAYBI 39 BİN 672 Mehmetçikten duygulandıran sürpriz