Son Dakika: Türk komandosu Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı teröristi öldürdü

Son dakika haberleri... Türk komandosu, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Türk komandosu Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı teröristi öldürdü

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "5 PKK/YPG’li terörist Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi." ifadelerine yer verildi.

İşte Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması;

Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li terörist Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK/YPG ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek!
Bakanlık Şehit Karaca'nın baba ocağını yeniden inşa edecek Şehit Serinkan'ın ağabeyi 2016'da gazi olmuş! Şehit Onbaşı İsmail Yazıcı'nın eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi Şehit Emre Taşkın'ın son paylaşımı yürekleri parçaladı