Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberleri... Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'tan Türkiye'ye iadesi için karar çıkmıştı. Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkan Özer İstanbul'a getirildi. İstanbul Havalimanı'na saat 10.15'te inen uçaktaki Özer'i İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri teslim aldı.

Son dakika haberleri... Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'tan Türkiye'ye iadesine karar verilmişti. Özer, Arnavutluk'tan Türkiye'ye getirildi.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 1

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve kırmızı bültenle aranan Özer'in iadesiyle ilgili süreçte son aşamaya gelindi.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 2

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'i Türk İnterpol yetkilileri tarafından teslim alındı, Türkiye'ye getirildi.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 3

Özer, Adalet Bakanlığının talebi üzerine firar ettiği Arnavutluk'ta geçici olarak tutuklanmıştı. Adalet Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü, Özer'in iadesini istemişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Arnavutluk Adalet Bakanı Ulsi Manja ile telefonda görüşmüş, iade konusu ele alınmıştı.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 4

Arnavutluk adli makamlarının "Özer'in Türkiye'ye iade edilmesi"ne yönelik kararının yüksek mahkemelerce onaylanmasının ardından Özer'in Türkiye'ye getirilmesi için harekete geçildi. Faruk Fatih Özer, bugün Türkiye'ye getirildi.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 5

Arnavutluk'ta firari olarak yakalanan ve hakkında Türkiye'ye iade kararı verilen Faruk Fatih Özer, başkent Tiran'a giden İnterpol dairesinden özel bir ekip tarafından teslim alındı.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 6

Faruk Fatih Özer'in bulunduğu Air Albania Havayolları'nın ZB1001 sefer sayılı Tiran uçağı, 10.15 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

Son dakika! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi - Resim : 7

İSTANBUL EMNİYET'TE
Arnavutluk Adalet Bakanlığınca Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Deprem ve sel sonrası Şanlıurfa'ya turist akını! Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı vakitleri Çanakkale Boğazında gemi geçişlerine sis engeli!